Airco
Warmte buiten, koelte binnen. Ook dat is ons vak. Onze airconditioning-systemen zorgen voor een prettig woon- en werkklimaat. Ook voor particulieren installeren wij. In de auto is airco vanzelfsprekend. Waarom dan niet in de woning?
De koelmonteurs van Bevers Installatietechniek voldoen aan de STEK en F-gassen eisen. Voor alle informatie en bijzondere kenmerken van ons airco apparatuur kunt u contact opnemen met onze specialisten.

Centrale Verwarming
U kunt bij ons terecht voor de aanschaf en de installatie van uw centrale verwarmingsinstallatie. De HR Ketel, wat staat voor hoog rendement, is een van de mogelijkheden die u voorgelegd zal worden. Ook warmtepompen en zonne-energie behoren tot de mogelijkheden.
Bij de aanschaf van een CV-installatie kunnen wij u een technisch advies geven over de juiste CV-ketel en het nodige vermogen in uw omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de navolgende merken: Nefit, Daalderop, Atag en Remeha. Bevers Installatietechniek installeert uitsluitend apparatuur van gerenommeerde merken. Aan kwaliteit wordt door ons geen enkele concessie gedaan.
Daarnaast raden wij u standaard aan een onderhoudscontract af te sluiten. Dan heeft u de 24-uur-garantie wat betekent dat wij bij storingen direct bij u op de stoep staan. Wij laten u niet in de kou staan.

Service en Onderhoud
Loodgieterswerk en onderhoud en installatie werkzaamheden. Toiletten en gootstenen, reparatie van lekkende kranen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Wij beschikken ook over een team van kwaliteit installateurs van badkamers en kunnen een scherpe prijs bieden voor het installeren van een nieuwe badkamer.

Installatie
Warm blijven is in het Nederlandse klimaat geen probleem met een goed centraal verwarming systeem. Wij bieden u ook hoog gekwalificeerde verwarmingsmonteurs en centrale verwarming aan. Bevers Installatietechniek installeert volledige verwarming systemen en combinatieketels of het nu nieuwbouw complexen zijn of bestaande (woon)huizen

Boilers
Een boiler is, net als een geiser, een apparaat om water te verwarmen.
Bij een boiler wordt een voorraad water in een thermisch geïsoleerd vat verwarmd en op temperatuur gehouden. Bevers installatie heeft voor u meerdere soorten in het assortiment.

Zonneboilers
Een zonneboiler bespaart bijna de helft van de energie(kosten) voor warm water, de kosten van aanschaf zijn hoog, maar een landelijke subsidieregeling maakt dat de aanschaf de moeite waard is. Water verwarmen met zonne-energie voorkomt veel CO2 uitstoot.
Er zijn drie soorten zonneboilers die warm kraanwater leveren:

1 standaard zonneboiler
2 compact zonneboiler
3 cv-zonneboiler

De zonneboilercombi die verwarmt ook het huis. Een zonneboiler is altijd duurzaam: zonlicht blijft. Als zonneschijn even onvoldoende is, dan stookt een naverwarmer het water warm.

Bewust gebruik van energie
Door over te stappen op alternatieve energievormen kan u eveneens energie besparen. Toch is dit eerder een vorm van dezelfde hoeveelheid energie verbruiken maar gewoon van een andere, groenere bron. De enige echte manieren om te besparen op uw energieverbruik is door bepaalde verbruiken in uw leven uit te schakelen indien deze overbodig zijn.

Klimaatbeheersing
In de winter continu behaaglijk warm, in de zomer met een aangename koelte geeft deze klimaatbeheersing met lage onderhoudskosten een goede luchtkwaliteit. Continu goed ventileren met verse, goed gefilterde lucht is een vereiste voor een gezond binnenklimaat. Voldoende frisse lucht met een zo laag mogelijke concentratie schadelijke stoffen houdt de mensen energiek.

Projecten op maat
Bevers Installatietechniek onderscheidt zich in de markt door een perfecte vertaalslag te maken van de wensen en eisen van de klant naar passende technische oplossingen. Wij opereren niet vanuit standaardoplossingen en zijn per definitie merkonafhankelijk. Wij luisteren en adviseren. Als aannemer realiseren wij dat wat voor de opdrachtgever past in het project. Vakkundig, gedreven en met persoonlijke aandacht doen we wat we zeggen.

Duurzame energie, klimaattechniek en traditionele installatietechniek zo breed als de actuele oplossingen reiken.