Bevers houdt zich bezig met alles op het gebied van werktuigbouwkunde: regenwaterafvoer technieken, persluchtinstallaties, sanitaire installaties, gassen, verwarming, luchtbehandeling, airco, meet- en regeltechniek. Een hele opsomming, maar slechts een greep uit wat Bevers Installatietechniek allemaal te bieden heeft. Bevers Installatietechniek is zowel actief op de woningbouw- als de utiliteitsmarkt. De werkzaamheden die dit bedrijf uitvoert zijn veelal werkzaamheden in dienst van gemeenten, bedrijven,overheidsinstellingen en woningbouwverenigingen. Daarnaast is Bevers Installatietechniek natuurlijk ook hét adres voor particulieren en draait haar hand niet om voor de installatie in slechts één enkel huis.”

In combinatie met het onder één dak gevestigde bedrijf Baderie Bevers dus een totaalpakket voor elke woning. Daarbij kan alles worden geregeld: van een buitenkraantje tot de complete W-installatie, met eventueel alternatieve energiebronnen als aardwarmte, warmtepompen en zonne-energie. En is de klus geklaard, dan kan de klant rekenen op de hoogwaardige service die het bedrijf biedt om optimale nazorg te garanderen.

Kosten besparen

Bevers Installatietechniek maakt bij de installatiewerkzaamheden gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van totaal integratie op webbased technologie. Op deze manier kan de klant behoorlijk wat kosten besparen.

Locaties kunnen vanaf een afstand gemonitord en bestuurd worden. Geen dure softwarepakketten meer; een eenvoudige internetverbinding volstaat. Op die wijze komen alle installaties zoals elektra, verwarming, luchtbehandeling en bijvoorbeeld toegangscontrole samen onder één systeem te hangen. Dat is ideaal, omdat Bevers het grote overzicht behoudt en de klant tegelijkertijd kosten bespaart. Die nieuwe technieken zijn dus erg belangrijk. Bevers Installatietechniek besteedt er veel aandacht aan, ook op het gebied van duurzaamheid en energiemanagement. Door die nieuwe technieken toe te passen, kunnen klanten in sommige gevallen tot wel dertig procent op hun energierekening besparen.

Toegewijd team

Bevers Installatietechniek bestaat uit een toegewijd team van 35 professionals, die 24 uur per dag de dienstverlening richting de klant zo optimaal mogelijk houden. Zodra er iets gebeurt staan de mensen snel op locatie en lossen het probleem op. Het zijn getrainde professionals die werken met de beste materialen; de servicewagens van Bevers Installatietechniek zijn voorzien van de meest moderne gereedschappen en technieken. Niet alleen het materiaal en de mensen zijn betrouwbaar, ook de sfeer binnen het bedrijf zorgt ervoor dat klanten zich thuis voelen bij Bevers Installatietechniek. Als men met Bevers Installatietechniek in zee gaat merkt men dat dit bedrijf één team vormt. De klant kan vertrouwen op de kwaliteit, snelheid en flexibiliteit van onze mensen. Bovendien heeft iedere klant één vast aanspreekpunt, de accountmanager; die weet precies wat er speelt in een dossier.

Klanten van Bevers Installatietechniek kunnen dus tevreden zijn, en dat zijn ze ook. “Veel klanten zijn al vanaf de oprichting van het bedrijf, in 1991, klant; dat zegt toch wel iets over de betrouwbaarheid en kwaliteit die wij leveren.”

Directie Bevers Installatietechniek,

Patrick Bevers en Mario van Dijk

Wij ontwerpen de meest efficiente oplossingen voor u en implementeren deze in nieuwe of bestaande structuren.

Airco

Warmte buiten, koelte binnen. Ook dat is ons vak. Onze airconditioning-systemen zorgen voor een prettig woon- en werkklimaat. Ook voor particulieren installeren wij. In de auto is airco vanzelfsprekend. Waarom dan niet in de woning?
De koelmonteurs van Bevers Installatietechniek voldoen aan de STEK en F-gassen eisen. Voor alle informatie en bijzondere kenmerken van ons airco apparatuur kunt u contact opnemen met onze specialisten.

CV Installaties

U kunt bij ons terecht voor de aanschaf en de installatie van uw centrale verwarmingsinstallatie. De HR Ketel, wat staat voor hoog rendement, is een van de mogelijkheden die u voorgelegd zal worden. Ook warmtepompen en zonne-energie behoren tot de mogelijkheden.
Bij de aanschaf van een CV-installatie kunnen wij u een technisch advies geven over de juiste CV-ketel en het nodige vermogen in uw omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in de navolgende merken: Nefit, Daalderop, Atag en Remeha. Bevers Installatietechniek installeert uitsluitend apparatuur van gerenommeerde merken. Aan kwaliteit wordt door ons geen enkele concessie gedaan.
Daarnaast raden wij u standaard aan een onderhoudscontract af te sluiten. Dan heeft u de 24-uur-garantie wat betekent dat wij bij storingen direct bij u op de stoep staan. Wij laten u niet in de kou staan.

Loodgieterswerk

Loodgieterswerk en onderhoud en installatie werkzaamheden. Toiletten en gootstenen, reparatie van lekkende kranen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Wij beschikken ook over een team van kwaliteit installateurs van badkamers en kunnen een scherpe prijs bieden voor het installeren van een nieuwe badkamer.

Installatie

Warm blijven is in het Nederlandse klimaat geen probleem met een goed centraal verwarming systeem. Wij bieden u ook hoog gekwalificeerde verwarmingsmonteurs en centrale verwarming aan. Bevers Installatietechniek installeert volledige verwarming systemen en combinatieketels of het nu nieuwbouw complexen zijn of bestaande (woon)huizen.

Boilers

Een boiler is, net als een geiser, een apparaat om water te verwarmen.
Bij een boiler wordt een voorraad water in een thermisch geïsoleerd vat verwarmd en op temperatuur gehouden. Bevers installatie heeft voor u meerdere soorten in het assortiment.

Zonneboilers

Een zonneboiler bespaart bijna de helft van de energie(kosten) voor warm water, de kosten van aanschaf zijn hoog, maar een landelijke subsidieregeling maakt dat de aanschaf de moeite waard is. Water verwarmen met zonne-energie voorkomt veel CO2 uitstoot.
Er zijn drie soorten zonneboilers die warm kraanwater leveren:

1 standaard zonneboiler
2 compact zonneboiler
3 cv-zonneboiler

De zonneboilercombi die verwarmt ook het huis. Een zonneboiler is altijd duurzaam: zonlicht blijft. Als zonneschijn even onvoldoende is, dan stookt een naverwarmer het water warm.

Alternatieve energie

Door over te stappen op alternatieve energievormen kan U eveneens energie besparen. Toch is dit eerder een vorm van dezelfde hoeveelheid energie verbruiken maar gewoon van een andere, groenere bron. De enige echte manieren om te besparen op Uw energieverbruik is door bepaalde verbruiken in Uw leven uit te schakelen indien deze overbodig zijn.

Ventilatie

In de winter continu behaaglijk warm, in de zomer met een aangename koelte geeft deze klimaatbeheersing met lage onderhoudskosten een goede luchtkwaliteit. Continu goed ventileren met verse, goed gefilterde lucht is een vereiste voor een gezond binnenklimaat. Voldoende frisse lucht met een zo laag mogelijke concentratie schadelijke stoffen houdt de mensen energiek.