Met Bevers Installatietechniek kiest u voor een veelzijdig werktuigbouwkundig installatiebedrijf. Vertrouw op ons complete pakket, inclusief een helder inzicht in onze werkwijze en kostenraming. Neem vandaag nog contact op voor een efficiënte maatwerkoplossing.

Commercieel vastgoed

Met onze geavanceerde en bewezen klimaatbeheersoplossingen optimaliseren we uw commercieel vastgoed. Met de know-how van ruim 30 jaar ervaring, van airconditioning en CV-installaties tot loodgieterswerk, boilers, zonneboilers, alternatieve energie en ventilatie. Wij bieden hoogwaardige diensten en op maat gemaakte oplossingen voor commerciële vastgoedprojecten, waarbij we zorgen voor een optimaal binnenklimaat. Ontdek hoe wij uw project van begin tot eind kunnen ondersteunen met onze expertise in klimaatbeheersing; terwijl we tegelijkertijd voldoen aan de strengste regelgeving.

Defensie

Bekijk onze projecten voor defensie waarvoor wij oplossingen voor klimaatbeheersing en alternatieve energieoplossingen bieden. Of het nu gaat om residentiële, commerciële of defensieprojecten, ons ervaren team staat klaar om op maat gemaakte oplossingen te leveren die voldoen aan uw specifieke behoeften. Met focus op kwaliteit, efficiëntie en klanttevredenheid zorgen wij voor optimale installaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor een comfortabel en duurzaam resultaat.

Gebouw C Lunetten kazerne

In aanbouw

Als dé specialist in aanbouwprojecten die uw woonruimte transformeren. Of u nu droomt van een prachtige serre, een ruime uitbreiding van uw keuken of een stijlvolle extra slaapkamer, wij staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken. Met ons ervaren team van bouwexperts en onze nauwkeurige planning leveren wij hoogwaardige aanbouwprojecten op maat. Van het ontwerp tot de bouw en afwerking, wij zorgen voor een naadloze en stressvrije ervaring. Vergroot uw leefruimte en voeg waarde toe aan uw woning met onze uitstekende aanbouwoplossingen.

Onderwijs & sport

Optimaliseer het binnenklimaat van uw onderwijs- en sportfaciliteiten met onze toonaangevende klimaatbeheersingstechnologieën. Onze ervaren installatieprofessionals begrijpen de specifieke behoeften van uw branche en bieden op maat gemaakte oplossingen voor een comfortabele en productieve omgeving. Met energie-efficiënte systemen zorgen we voor kostenbesparing en duurzaamheid. Transformeer uw faciliteiten vandaag nog en creëer een ideale atmosfeer voor uw medewerkers en sporters. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing die voldoet aan al uw klimaatbeheersingsvereisten.

Woningbouw

Het belang van een comfortabel en energie-efficiënt binnenklimaat in meerdere woningen op een project is groot. Onze op maat gemaakte oplossingen zorgen voor optimale luchtkwaliteit en temperatuurregeling, terwijl ze voldoen aan de strengste duurzaamheidsnormen. Met onze geavanceerde technologieën en expertise leveren we betrouwbare systemen die bijdragen aan het woongenot van de bewoners. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw woningbouwproject kunnen voorzien van hoogwaardige klimaatbeheersing.

Certificering