Als toekomstgerichte installateur verdiepen wij ons continu in de nieuwste werktuigbouwkundige technieken. Wij vinden het belangrijk om dit op een duurzame en milieuvriendelijke manier te doen.

Een goed voorbeeld hiervan is onze bijdrage aan de ontwikkeling van energiebesparende maatregelen voor de voetbal- en korfbalclub RKSV Prinses Irene in Nistelrode. Op basis van zonne-energie wordt daar op het complex warmte teruggewonnen uit riool-/douchewater en tapwater. Onze kennis van techniek en passie voor duurzaamheid komen hier mooi samen.

De zon is een gratis en onuitputtelijke energiebron, die ons nu en in de toekomst op allerlei manieren duurzame energie geeft. Bevers Installatietechniek ziet het als haar verantwoordelijkheid hier iets mee te doen en specialiseert zich daarom in onder andere zonne-energiesystemen en warmteterugwinning.

Wij pakken energieverbruik aan en maken verantwoorde keuzes die onderhouds-en vervangingskosten verlagen. Hierdoor verhogen wij de waarde van het vastgoed van onze opdrachtgevers én voorzien wij hen van duurzame oplossingen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Neem dan contact met ons op via service@bevers.net of bel ons op (0412) 61 21.