OOvB Heesch

Duurzaamheid staat in Nederland bovenaan op de agenda met A-merk installatieapparatuur.
Niet alleen particulieren hechten er steeds meer waarden aan, ook bedrijven zijn steeds bewuster met het milieu en duurzaamheid bezig. Een mooi project waar Bevers Installatietechniek een kantoor mag verduurzamen, is bij OOVB Adviseurs en Accountants aan De La Sallestraat in Heesch. Ze installeert systemen voor klimaatbeheersing, zoals een luchtverversingsinstallatie en luchtwarmtepomp/airconditioning installatie.

We installeren bij OOvB Adviseurs en Accountants uitsluitend A-merk apparatuur, zodat zij gegarandeerd zijn van de beste kwaliteit en prijs. De luchtverversingsinstallatie is een balansventilatie installatie, waardoor de luchtkwaliteit altijd gewaarborgd zal worden. De airco’s die we installeren zijn zeer energiezuinig, geluidsarm en ook nauwkeurig in temperatuurbeheersing. Hiermee verkoelen en verwarmen we de kantoren, centrale vergaderruimte en kantine op de begane grond.
Benieuwd wat wij voor u en uw pand kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid? Neem dan contact met ons op via service@bevers.net of (0412) 61 21 06

Samenwerken; samen sterker
Meer in DeMooiBernhezeKrant over de samenwerkingen in dit project