Bevers Installatietechniek biedt ook boilers aan. Een boiler is, net als een geiser, een apparaat om water te verwarmen. Dit gebeurt bij een boiler in een thermisch geïsoleerd vat en de voorraad water wordt tegelijk op temperatuur gehouden. Wij hebben meerdere soorten boilers in het assortiment, voornamelijk zonneboilers. Een zonneboilercombi verwarmt ook het huis.

Zonneboilers

Een zonneboiler bespaart bijna de helft van energie(kosten) voor warm water. De aanschafkosten van een boiler zijn vaak hoog, maar een landelijke subsidieregeling maakt de aanschaf de moeite waard. Water verwarmen met zonne-energie voorkomt veel CO2 uitstoot en is dus ook nog eens goed voor het milieu! Een zonneboiler is altijd duurzaam: want zonlicht blijft. Als zonneschijn even onvoldoende is, dan stookt een naverwarmer het water warm.

Er zijn drie soorten zonneboilers die warm kraanwater leveren:

  1. Standaard zonneboiler
  2. Compact zonneboiler
  3. Cv-zonneboiler

Heeft u interesse maar geen idee welke boiler bij u past? Neem dan gerust contact met ons op via service@bevers.net of 0412-612106. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek.