Heeft u onze brochure al eens doorgebladerd? Deze is opgesteld ter ere van ons 25-jarig jubileum in 2016! Hierin vertellen wij trots hoe we deze mijlpaal hebben bereikt, wat Bevers Installatietechniek allemaal doet en wat wij voor u nu en in de toekomst kunnen betekenen.

Onze vakmensen zorgen ervoor dat alle elementen in balans zijn, waarbij duurzaamheid en kostenbesparing bij ons hand in hand gaan. We willen onze opdrachtgevers blijven verrassen en creatief met ze meedenken. Dat blijft een missie voor de toekomst!


Zo leest u een woordje van de directie, Patrick Bevers en Mario van Dijk: “De inzet van onze toegewijde medewerkers heeft ons gepositioneerd als een onmisbare adviserende en uitvoerende partner op het gebied van werktuigbouwkundige installaties. Ons geheim? Wij kruipen echt in de huid van de opdrachtgever. Wat moet het functionele resultaat zijn van de installatie(s)? Welke kansen en risico’s zijn aanwezig? Wat zijn de verwachtingen op de langere termijn? En uiteraard: wat is het budget? Onze vakmensen zorgen ervoor dat alle elementen in balans zijn, waarbij duurzaamheid en kostenbesparing bij ons hand in hand gaan. We willen onze opdrachtgevers blijven verrassen en creatief met ze meedenken. Dat blijft een missie voor de toekomst!”

Bent u benieuwd naar de rest van de brochure? Neem dan hier een kijkje.