Niet de monteur maar het bedrijf moet steeds vaker op sollicitatie komen. Wij durven deze uitdaging aan. Zorg dat je voorbereid bent, wij hebben onze pitch klaar. En delen onze CV graag met jou. We zijn bereid nog veel te leren. En staan klaar om dat te laten zien. Van baan veranderen?

Strijd om de vakman

Installatie.nl: “Inderdaad: de installatiebranche staat te springen om goede monteurs. In de volledige breedte. Dat betekent dus niet alleen dat werving hiervan een belangrijk item is, maar ook het behoud van vaklui. En die is tegenwoordig niet enkel meer in geld uit te drukken. Flexibiliteit, mogelijkheden tot door ontwikkeling, scholing en simpelweg een gezellige werkomgeving  zijn factoren die bepalen of een bedrijf aantrekkelijk is voor nieuwkomers op de markt. Niet de monteur maar het bedrijf moet steeds vaker op sollicitatie komen. Aantrekkelijk zijn en blijven, wordt een belangrijke trend voor 2019.”

Bij Bevers Installatietechniek zijn we door de toekomstbestendige bedrijfsvoering steeds up to date. Benieuwd naar wat wij voor jouw installatie in uw bedrijf kunnen doen? Laat het ons weten.