Airconditioning: ook dat is ons vak. Wat is er nu fijner dan in de hitte van de zomer in een gekoelde omgeving door te kunnen brengen. Onze airconditioning-systemen zorgen voor een prettig woon- en werkklimaat. Ook voor particulieren installeren wij airconditioning. In de auto is airco vanzelfsprekend. Waarom dan niet in de woning?
Ook onze ventilatiesystemen helpen uw woning aangenaam koel te houden! Ventilatie zorgt in de winter dat het continu behaaglijk warm is en in de zomer voor een aangename koelte. Deze vorm van klimaatbeheersing geeft met lage onderhoudskosten een goede luchtkwaliteit. Continu goed ventileren met verse, goed gefilterde lucht is een vereiste voor een gezond binnenklimaat. Voldoende frisse lucht met een zo laag mogelijke concentratie schadelijke stoffen houdt de mensen energiek! En dat wilt u, ook in de zomer.

Onze koelmonteurs voldoen aan de STEK en F-gassen eisen. Voor alle informatie en bijzondere kenmerken van ons airco apparatuur kunt u contact opnemen met onze specialisten opnemen via service@bevers.net of (0412) 612106.