Nederland is in de ban van het verminderen van het aardgasverbruik en het verduurzamen van gebouwen. Hierdoor maakt de cv-ketel steeds vaker plaats voor warmtepompsystemen. Een goed iets omdat het tot wel 70% bespaart op het gasverbruik voor verwarming.
Nu de verplichte gasaansluiting in de nieuwbouw is geschrapt, ligt de weg vrij voor meer toepassing van warmtepomptechniek. Vaak is er dan sprake van een lucht-water warmtepomp. Deze techniek stelt nieuwe eisen aan monteurs op alle vlakken, van installatie tot onderhoud. “Een meerderheid van de installateurs in Nederland is niet op de hoogte van de wettelijke verplichtingen rondom het werken aan warmtepompen”, zegt opleidings- en trainingsbedrijf ROVC op basis van eigen onderzoek op installatie.nl.

Bij Bevers Installatietechniek zit u goed. Onze toegewijde en ervaren monteurs zijn gespecialiseerd in warmtepompsystemen en wij vinden het uiterst belangrijk te werken volgens de wettelijke verplichtingen.
Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van duurzaamheid in combinatie met een warmtepompsysteem? Neem gerust contact met ons op via service@bevers.net of (0412) 612106. Wij leggen graag de besparingsmogelijkheden aan u uit.