U wist waarschijnlijk al dat, door over te stappen op alternatieve energievormen, u energie kunt besparen. Vaak verbruikt u dan dezelfde hoeveelheid energie, maar dan is deze afkomstig uit een andere en groenere energiebron! Beter voor het milieu, maar ook beter voor uzelf. Wilt u echt besparen op uw energieverbruik? Neem dan eens uw verbruik onder de loep en schakel energiebronnen uit als deze overbodig zijn. Dit is de enige echte efficiënte manier om uw energieverbruik terug te dringen!

  • 1. Let bij het kopen van een (nieuwe) wasmachine goed op het energieverbruik 
    Er zit bij wasmachines een enorm verschil in de mate van energieverbruik. Je kunt dit verbruik goed vergelijken aan de hand van het voor wasmachines verplichte energielabel. Zo kan een wasmachine die qua aanschafprijs duurder is, uiteindelijk toch goedkoper zijn doordat je veel bespaart op energiekosten.
  • 2. Kies voor een hotfill-wasmachine
    Een hotfill-wasmachine staat aangesloten op de warmwaterkraan. Hierdoor hoeft de wasmachine het water niet zelf te verwarmen. Als een wasmachine het water zelf verwarmt kost dat meer energie.

Lees snel verder met tip 3 wat u per huishoudelijk apparaat kunt doen:
www.klimaatgids.nl/energieverbruik/101-tips-om-energie-te-besparen

Ook hier vind je meer dan 100 energie bespaartips >
www.energieaanbieding.nl/bespaartips 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in een overstap naar een alternatieve energiebron? Neem dan eens een kijkje op onze pagina met onze diensten of neem contact met ons op via service@bevers.net of 0412-612106. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend adviesgesprek.